Mięsa / Meat

Stek z polędwicy wołowej z zapiekanym ziemniakiem Hasselbeck, szczypiorkowym twarogiem, warzywami i sosem pieprzowym na winiaku
Sirloin steak with baked potato Hasselbeck, chive cottage cheese, vegetables and pepper sauce on brandy

67,00 PLN

Królik confit na czosnkowym puree z marchewkami, karmelizowanym rabarbarem i sosem z trufli
Confit rabbit on garlic mashed potatoes with carrots, caramelized rhubarb and truffles sauce

47,00 PLN

Pierś kaczki Barberie z soczewicą beluga, pieczoną skorzonerą i maślanym romanesco na musie z renety pod sosem malinowo - chrzanowym
Duck breast Barberie with beluga lentils, roasted serpent root, romanesco broccoli, apple mousse and raspberry horseradish sauce

64,00 PLN

Żebra wołowe BBQ na puree z ziemniaków i musztardy z ciepłą sałatką z kukurydzy, kurek i szalotki
BBQ Beef Ribs on mashed potaoes with mustard, warm salad of corn, mushrooms chanterelle and shallots

48,00 PLN

Policzki wieprzowe z Bubble Squeak, grzybami enoki, brukselką z vinegrette i sosem korzennym
Pork cheeks with Bubble Squeak, enoki mushrooms and brussels sprouts with vinaigrette and spicy sauce

49,00 PLN