Mięsa / Meat

Stek z polędwicy wołowej z zapiekanym ziemniakiem Hasselbeck, szczypiorkowym twarogiem, warzywami i sosem pieprzowym na winiaku
Sirloin steak with baked potato Hasselbeck, chive cottage cheese, vegetables and pepper sauce on brandy

67,00 PLN

Królik confit na czosnkowym puree z marchewkami, karmelizowanym rabarbarem i sosem z trufli
Confit rabbit on garlic mashed potatoes with carrots, caramelized rhubarb and truffles sauce

47,00 PLN

Pierś kaczki Barberie z soczewicą beluga, pieczoną skorzonerą i kolorowymi warzywami na musie z renety i agrestu pod sosem malinowo - chrzanowym
Duck breast Barberie with beluga lentils, roasted serpent root, vegetables, apple gooseberry mousse and raspberry horseradish sauce

64,00 PLN

Żebra wołowe BBQ lub policzki wieprzowe z Bubble Squeak, grzybami enoki, kalarepą i ciepłą sałatką z kukurydzy, kurek i szalotki
BBQ beef ribs or pork cheeks with Bubble Squeak, enoki mushrooms, kohlrabi and warm corn salad, cock and shallots

48,00 PLN