Ryby i owoce morza / Fish and seafoods

Stek z łososia na puree z topinamburu z marynowanymi burakami i groszkiem cukrowym
Salmon steak with mashed Jerusalem artichoke, beets pickled and sugar peas

54,00 PLN

Pieczony piotrosz na risotto borowikowym z pieczonym czystkiem bulwiastym i szparagami
Toasted John Dory on mushroom risotto with roasted asparagus and cleansing bulbous

49,00 PLN

Halibut na puree ziemniaczanym ze szczypiorkiem i sałatką z botwiny, kiszonego ogórka i buraków z jajkiem sadzonym i świeżym tartym chrzanem
Halibut on mashed potatoes with chive, warm salad of beet lives, pickled cucumbers, fried egg and fresh horseradish

51,00 PLN

Krewetki z jaśminowym ryżem i szafranem, szpinakiem i pieczonymi pomidorkami cherry
Shrimps with jasmine rice and saffron, spinach and roasted cherry tomatoes

51,00 PLN

Ośmiornica z czarnym ryżem, sojowym Pak Choi i pieprzem syczuańskim
Octopus with black rice, soybean Pak Choi and sichuan pepper

56,00 PLN