Aktualności

29 luty 2020

MENU WIOSENNE



Przekąska
Carpaccio / łosoś gravlax / ogórek / mango / cream fresh / wasabi

31,00 PLN

 


Zupa
Zalewajka / boczek wędzony / domowe zacierki / młoda kapusta / koper

16,00 PLN

 


Danie główne
Antrykot argentyński (300g)/ bubble and squeak / palona skorzonera / sos dry stout i marynowany pieprz

85,00 PLN


Zimowy dorsz Skrei / wędzone siano / bulgur / młode warzywa / palone masło / limonka

58,00 PLN

 


Deser
Trufle / kokos / kakao / pistacja / mus z marakui

25,00 PLN

 


Zapraszamy do skorzystania na naszych ofert szkoleń kulinarnych i pokazów dla firm. Nasz Szef Jarek Uściński jest trenerem najbardziej utytułowanej drużyny Grill i BBQ w Polsce, Prowadzi Narodową Reprezentację Kucharzy na Olimpiadę i puchar Świata.  Jest prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni. Dzięki wiedzy jaką przekazuje załodze możemy przygotować imprezy dla najbardziej wymagających Gości.


Serdecznie zapraszamy
Zespół Moonsfera i Jarek Uściński



Rezerwacja:
tel: (22) 560 37 33
ask@moonsfera.pl

 

Projekt i wykonanie Multitask