Aktualności

18 maj 2020

MENU SZPARAGOWE



Przekąska / Appetizer
Szparagi / sos bearnaise / jajo bażancie poached / grzanka
Asparagus / bearnaise sauce / poached egg / toast

~ 34,00 PLN ~

 


Zupa / Soup
Krem z białych szparagów / biała czekolada / domowy twaróg / oliwa zielona
Cream of white asparagus / white chocolate / homemade cottage cheese / green olive oil

~ 18,00 PLN ~

 


Danie główne / Menu course
Halibut / zielone szparagi / botwinkowe pęczotto
Halibut / green asparagus / new beetroot barley

~ 46,00 PLN ~

 

lub


Risotto ze szparagami i chorizo
Risotto with asparagus and chorizo

~ 34,00 PLN ~

 


Zapraszamy do skorzystania na naszych ofert szkoleń kulinarnych i pokazów dla firm. Nasz Szef Jarek Uściński jest trenerem najbardziej utytułowanej drużyny Grill i BBQ w Polsce, Prowadzi Narodową Reprezentację Kucharzy na Olimpiadę i puchar Świata.  Jest prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni. Dzięki wiedzy jaką przekazuje załodze możemy przygotować imprezy dla najbardziej wymagających Gości.


Serdecznie zapraszamy
Zespół Moonsfera i Jarek Uściński



Rezerwacja:
tel: (22) 560 37 33
ask@moonsfera.pl

 

Projekt i wykonanie Multitask